Pyhäinpäivän mietteitä

Näin pyhäinpäivänä muistelemme pois menneitä ystäviämme, sukulaisia, läheisiä, tuttuja. 

Itselläni muistettavien lista on pitkä ja tuskainen. Liian moni on lähtenyt liian aikaisin, joko päihteiden vuoksi tai päihteisiin. 

Nuoret ihmiset, joilla oli vielä elämää koettavana, niin paljon ja maailmalle niin paljon annettavaa. Heille kaikille minä sytytän kynttiläni. Noita turhia kuolemia on liikaa ja siksi ongelmista täytyy puhua, eikä vaieta! Heitäkin osaa olisi voinut auttaa, jos olisimme olleet rehellisiä edes itsellemme. Tuo katala valheiden maailma, päihdemaailma opettaa ihmisen siihen, että valehtelee itselleenkin saati ihmisille ympärille. 

Ihminen ei tee sitä tyhmyyttään eikä varmasti uhallaan vaan oikeasti hän on sairas. Tämän, kun jokainen ei- päihdeongelmainen ymmärtäisi asiamme olisivat helpompia. Osassa perheissä käyttäjää syyllistetään ja syytetään tekemisistä toisissa perheissä nuori opetetaankin jo kotona siihen valhe maailmaan. Tuo päihdeongelmainen tarvitsee tukea, ei rahaa!!! Ruokakassi on hyvä apu, mutta suora rahan antaminen on oikeasti, seuraavan satsin maksamista, eli auttaja toimiikin käytön mahdollistajana!!  Käyttäjä osaa keksiä mitä ihmeellisimpiä selityksiä, jotta saa rahaa lypsettyä!!! He eivät ajattele todellakaan sitä huomista päivää, kun tajuaa, että taas tuli kusetettua sukulaista tms. Tuohonkin huonoon omaantuntoon vejetään pää sekasin, kaikkihan ei edes tunne tuota huonoa omaatuntoa. 

Itselläni ystävien kuolemat viereltä saivat minut tajuamaan, että itseni on käännettävä kelkka täysin. Onnekseni tuolloin vierelläni oli ihminen, joka tahtoi tehdä muutoksen kanssani. Omassa päässäni yritän ystävieni kuolemat hyväksyttää sillä, että he olivat valmiita uhrautumaan, jotta minä saan kasvattaa lapseni. Ei ollut minun vuoroni! Tuo on todellista ystävyttä. He olivat maanpäällisiä enkeleitä, luonani en saanut heitä pitää pidempään, mutta jokaiselta olen elämääni jotain oppinut ja tänä päivänä voin pikkuisen hymyillä, kun muistelen heitä! 

He ovat elämässäni aina!!! Sydämessä!!

Häävieraita miettiessäni,

miltei listaan heidät vieraiden joukkoon, tiedän heidän olevan tuolloin paikalla💓


Terveiset sinne taivaisiin


https://www.youtube.com/watch?v=wRujrisDwZg



Muistakaa rakastaa

💓Jenni💓



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mieleni sanoi RIKS-RAKS-POKS

Olen sairastunut masennukseen yli kymmenen vuotta sitten. Väsymykseni oli kokonaisvaltainen,  arjen asiat pyöritin, pojat sai ruokaa, puhtaa...